sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

Eniten vituttaa kaikki.

Noin viikon tauosta tuli näppärästi kahden ja puolen viikon tauko. Teidän muiden blogikuulumisia olen lukenut vähän; osalla näkyy menevän hyvin ja osalla kehnommin.

Itse kuulun tällä erää tuohon kehnommin pärjäävien porukkaan. Italia meni ihan ok, jäätelöä tuli syötyä ja hyväähän se oli. Pasta pomodoro eli kotoisasti tomaattipasta oli aivan mahtavaa. Samaan kastiin menee myös pasta bolognese. Paino Italiasta palatessa noin 1,3kg ylempänä kuin lähtöpäivän aamuna.

Pregnyl pistetty 23.6 eli 11pv sitten. Kroppa luulotteli olevansa raskaana, kusetti jatkuvasti. Lugesteron alkoi 26.6, jolloin alavatsa oli krampissa koko päivän. Krampit jatkuivat vielä seuraavanakin päivänä. Toiveet onnistumisesta olivat korkealla.

Yksityiselämä heittelee muuten, mikä vaikeuttaa syömisen hallintaa. Aiemminkin anonyymisti sivuttu yksityiselämän muutos ja huoli aiheuttaa päänvaivaa. Lapsettomuushoidot stressaavat. Aloin lukea Patrik Borgin paljon kiiteltyä kirjaa nimeltä Rentoa painonhallintaa. Pääsin puoleenväliin, fiksulta vaikuttaa.

Torstaina pappani nukkui pois. Pappa oli minulle todella tärkeä, aina lapsuudestani asti. Toivoin, että pappa näkisi minun pääsevän ripille, menevän naimisiin ja pääsisi esikoiseni ristiäisiin. Kaksi ensimmäistä toteutui, kolmas ei. Koska me emme ehtineet, meidän ei annettu ehtiä.

Olen surullinen, vihainen ja katkera. Palaan positiivisempana muutaman päivän kuluttua. Nyt katkaisen lohtusyömisputken, jonka johdosta (+vaikuttamassa viimeyönä nautiskeltu melkoinen määrä alkoholia) paino oli tänään 108,9kg. Raskaustesti eilen ennen alkoholia nega, Pregnyl poistunut kropasta ja ei lasta antamassa aihetta luontaiselle hormonille.

4 kommenttia:

  1. Kenkkua, kun elämä koettelee ja heittelee :/ Voimia kuitenkin kovasti sinulle ja osaanottoni pappasi pois menosta <3

    Yritetään keskittyä ja löytää niitä elämän positiivisia asioita, vaikka se joskus tuntuisi mahdottomaltakin.

    Voimahalaus!

    VastaaPoista
  2. Voi ei :( Osanottoni papan poismenon johdosta. Voimia sinulle.

    Minusta tuo painonnousu reissun jälkeen ei ollut lainkaan paha, sillä itse onnistun reissuissa keräämään (ihan jo parissa päivässä) sellaisen +3 tai +4 kg. Joten minusta nähden olet onnistunut aivan hyvin ;)

    Kurjaa, ettei raskaus alkanut, mutta onneksi KESÄ on alkanut! :) Kuka sitä kesällä haluaa raskaana olla??!! En minä ainakaan.. JOS minä joskus tulen raskaaksi, niin haluan tulla raskaaksi syksyllä ja sitten saada lapsen keväällä (hehheh...jep, ihan kun sen saisi itse valita koska raskautuu, tai että raskautuuko lainkaan...) Mut jos saisi valita, niin en olisi kesällä raskaana :)

    Toivottavasti sinulla nyt onni kääntyy ja asiat alkavat sujumaan. Tsemppiä ja voimahaleja :)

    VastaaPoista
  3. hei, miten menee?
    voimia ja osanotto, palailethan bloggaamaan taas kun jaksat?
    *hali*

    VastaaPoista