keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Tuli sitä tai tätä...

...älä vetämättä jätä! Ehkä paras vessakirjoitus milloinkaan.

Paino on noin 103,5kg. En edes muista, milloin se olisi viimeksi ollut noin vähän. Kolme viikkoa sitten painoa oli 110,1kg Xtravaganzan ryhmän vaa'an mukaan. Hyvin se on siis alas tullut, aktiivisesta sabotoinnistani huolimatta. En nimittäin ole ollut pusseilla yli viikkoon, vaan olen luistellut uudelleen aloittamisesta milloin milläkin tekosyyllä.

Tänään mä sen tajusin. En halua aloittaa taas pusseja, koska silloin laihdun. Kun olen laihtunut, saan soittaa lapsettomuuspolille. Ja se pelottaa aivan törkeän paljon. Lihavana on leppoisaa, eikä voi lapsettomuudellekaan mitään, kun sitä nyt vain sattuu olemaan niin lihava. Läski, mikä upea suojakilpi maailmaa vastaan. Toinen, paljon pienempi tekijä saabotaasissani on se, että nuo pussit on oikeasti pahoja. Hyvin pahanmakuisia. Suklaatoffee on ok, mutta oikeasti kamalaa sekin. Ei ole Nutrilett:n suklaan voittanutta ja luulenkin palaavani takaisin sen käyttäjäksi.

Xtravaganza on muuten yllättänyt minut positiivisesti. ensi kerraksi (torstaiksi) teemme kollaasin tavoitteestamme. Kollaasini on vielä kesken, mutta pidän siitä, mitä siitä on tulossa. Ehkä kuvaan sen tänne blogiinkin. Saattaa olla, että en ole tänne vielä kertonut sitä lopullista tavoitetta. Ryhmänvetäjä oli sitä mieltä, että tavoitteen piutää olla kirkkaana mielessä ja mietittynä. Minun lopputavoitteeni on olla joskus kaikilla mittareilla normaalipainoinen, 65kg painava nainen.

3 kommenttia:

 1. Hieno tavoite sinulla, samaan tähtään itsekin!
  Olisipa minullakin itsekuria ryhtyä pussikuurille, voisi saada jotain ryhtiä tähän touhuun, joka on taas hieman karannut kiskoiltaan... Ja ehdottomasti kuvia kollaasista tännekin! :)

  VastaaPoista
 2. Täällähän on tapahtunut muutosta nimessä ja ulkoasussa sitten viime käynnin :) Hauskan näköinen blogi!

  Pahoittelen omaa kommentoimattomuutta, mutta on ollut sen verran opiskelukiireitä ja ehkäpä pientä motivaation puutettakin, joten en ole jaksanut kovin aktiivinen olla täällä blogosfäärissä. Jospa nyt tekisin parannuksen :)

  Olin itse aikeissa aloittaa myös Xtravaganzassa alkuvuodesta, mutta aloitus kaatui sitten lopulta opiskelijan talouteen ja pahaan laktoosi-intoleranssiini. Itse yllätyin silloin myös noista valmennuskertojen laadukkuudesta, kun siitä oli hieman puhetta tutustumiskäynnillä.

  Uskon, että jokaisella pitkään ylipainoisena olleella on joitain esteitä laihdutuksen suhteen. Itse olen miettinyt myös omalla kohdalla tätä asiaa, koska annan itselleni niin helposti luvan taas löysätä, kun painoa on hieman saatu alaspäin.

  Selkeät tavoitteet auttavat varmasti!

  Ihanaa viikonloppua!

  P.S. Sinulle on tunnustus blogissani.

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia kommenteista, kuvia kollaasista tulossa. Kiva Tiitula että olet takaisin ja kiitos tunnustuksesta :)

  VastaaPoista