maanantai 3. lokakuuta 2011

Ekstraa ekstraa!

Kas vain, molemmat blogini hiljenivät kuukaudeksi kuin taikaiskusta. Töissä on tällä erää kaikenlaista, eika kotoamme löytynyt vesivahinko ainakaan helpottanut stressiä. Remontti alkoi juuri, joten täällä sitä sitten bloggaillaan rempan keskellä. Huomenna viedään wc:n pönttö, joten kai se on pian mentävä nurkalle riukua virittämään... ;D

Paino on samoissa kuin se nyt on pyörinytkin, 108.5-110kg näyttää vaaka kulloisistakin nesteistä riippuen. Huomenna saatte virallisen punnitustuloksen, jonka voimin taas lähdetään eteenpäin. Olen koko kesän ja syksyn aluan kaipaillut ryhmää, sen tuomaa positiivista painetta ja tukea. Olen yhäti edelleen sitä mieltä, että sairaalan ENE-ryhmä loppui aivan liian hätäiseen. Toisaalta ymmärrän sen, mutta silti kaipaan sitä.

Ryhmän kaipuusta (ja toki muustakin) johtuen olenkin nyt mennyt vuodeksi naimisiin. Oikeastaan kahdenkin kaverin kanssa, sillä nämä tulevat niinkuin pakettina. Laihdutuksen siamilaiset kaksoset. Aviopuolisoni on kuntokeskukseni ja sen yhteydessä oleva Xtravaganza-klubi. En nyt suuremmin nyt lähde tuolta sivuilta kopioimaan mitään tähän, napatkaa sivulta lisää tietoa ja kysykää jos jotain mieleenne juolahtaa.

Lyhyesti kuitenkin: Olen naimisissa Xtravaganza-ryhmääni vuoden ajan. Ensimmäiset neljä tapaamiskertaa ovat joka viikko ja sen jälkeen tapaamiset muuttuvat olemaan kerran kahdessa viikossa. Tällainen joka toineen viikko tapahtuva tapaaminen onkin sitten koko vuoden. Minun suunnitelmani on olla tutulla ened:llä (tuolla käyttävät termiä täysvauhti) seuraavat 10 viikkoa tai ainakin niin kauan, että vähintän se lääkärin vaatima 15kg on karistettu. 10 viikkoa tarkoittaisi, että ene päättyisi 11.12. Tuntuu tosi pitkältä ajalta, mutta ajatellaan viikko kerrallaan niin kuin keväälläkin.

Xtravaganza tuntuisi paneutuvan melkolailla myös tuohon laihduttamisen henkiseen puoleen, joka onkin tosi tärkeää. Tuolla puhuvat henkisestä valmennuksesta. En voi mitään sille, että se on mielestäni ehkä maailman typerin nimi asialle :)) Huomenna minulla on tapaaminen terveyskonsultin (suomeksi siis ryhmää vetävän henkilön) kanssa, ja torstai-iltana on ensimmäinen ryhmä.

Pari lukijaa oli tauon aikana karissut, mutta mitäs teille jäljellä oleville kuuluu? :) Nyt saisi myös ehdotella mukavia arpajaispalkintoja, sellaiset ovat tässä ennen vuoden loppua vielä tulossa (eli heti keksin palkinnon ja hankin sen...).

2 kommenttia:

  1. oii, mahtavaa, sä olet back :)!

    VastaaPoista
  2. Kärsivällisesti täällä on odoteltu, että palaat langoille ;)

    Omat "langat" on vähän hukassa taas. Mietin itsekin tuota ene-vlcd-pussikeitto-kuurin aloittamista, työkaveri on saanut hyviä tuloksia ja ollut tyytyväinen tuohon Xtravaganzaan. Sitten taas toisaalta mietin, että mitä jos vaan pitäisin (taas) tiukkaa ruokapäiväkirjaa ja toisaalta haluaisin etsiä vielä jotain muuta, mikä voisi sopia paremmin juuri minulle... vähän hukassa siis sen asian suhteen, muuten menee ihan kivasti, kiitos kysymästä :D

    Onnea tuoreelle liitolle! ;)

    VastaaPoista