tiistai 23. elokuuta 2011

Go fat go!

Paitsi, että otsikko toimii oivana iskulauseena, se on myös Fitfarmin (eli Jutta Gustafsbergin firman) painonpudotushaaste. Olen katsellut haastetta aiemminkin, mutta sen tiukkuus ja lihapainotteisuus on karkottanut minut pois sen parista. Uusi haaste alkoi tänään ja ajattelin nyt antaa sille mahdollisuuden. Ei kaksiselta vaikuta, mutta ehkä tästä jotain voisi jäädä käteen.

EDIT: Tässä vielä linkki Fitfarmin sivuille: http://www.fitfarm.fi/ .

7 kommenttia:

 1. GFG on noudatettuna kyllä erittäin tehokas :) Joten hieno homma, että annat sille mahdollisuuden! Eikä se ole ollenkaan vaikeaa noudattaa (ruokavalio tai treeniohjelma), kun siihen kerran kunnolla tutustuu.

  Tsemppiä!

  VastaaPoista
 2. Hieno päätös! Sisukkuutta tuleviin päiviin ja onnistumisen iloja :)

  VastaaPoista
 3. Siis mistä toi haaste löytyy? Linkkiä kehiin.

  VastaaPoista
 4. Silmu: Sinun innoituksestasi olen tähän tutustunut ;
  Kaneli: Sisua tarvitaan ja iloa toivottavasti tulee vaa'alla!
  Anonyymi: http://www.fitfarm.fi/ . Lisään vielä postaukseenkin.

  VastaaPoista
 5. Hieno homma, jos oon saanut sinut innostumaan! Minulla on ihan täysi tohina päällä (pikkujuttuja lukuunottamatta) ja uskon, että tästä tämä lähtee taas lukemat alaspäin.

  Vaivainen kolme viikkoa tätä ja sitten uusi katsaus tilanteeseen :)

  VastaaPoista
 6. Hieno päätös! Tsemppiä! muista että jos vaikka et ihan kirjaimellisesti pystykään ohjelmaa noudattamaan tai joskus tulee pieni repsahdus, niin yhtälö on kuitenkin suht yksinkertainen: kuluttaa enemmän kuin syö :)
  Sulla on varmaan ainakin motivaatio kohdallaan, kun on vauva tähtäimessä!

  VastaaPoista
 7. hei,

  missä olet :)?! mä tein paluun, haastan sut samaan! toivottavasti kaikki on ok ja elämä yksinkertaisesti niin ihanaa ettei aikaa bloggaamiseen ole siksi ollut :).

  VastaaPoista