perjantai 10. kesäkuuta 2011

Kp 1

Kivulias päivä kaikkineen, kivuliaampi kuin pitkään aikaan. Kyllä nuo Lugesteronit jotenkin vuotoon vaikuttavat. Ensi viikolla lähden reissuun, matka Italiaan kestää keskiviikosta keskiviikkoon. Heti palattuamme torstaina onkin sitten Pregnylin pistopäivä, joten ei olisi voinut paremmin sattua. Pelkäsin jo, että reissu sotkee nämä yrityssysteemit, mutta näin ei onneksi päässyt käymään.

Ehkä ennen kuukautisten alkua kroppaan kerääntyy nestettä? En ole koskaan ollut tietoinen mahdollisista kuun kierron vaihteluiden vaikutuksista painoon, kun ne kuun kierron vaiheet ovat aina niin epätasaisia ja milloin sattuu. Viime viikolla paino kuitenkin pompsahti yhtäkkiä jo yli 107kg, mutta tänä aamuna oli iloisesti 106,4kg.  Jännittävää.

2 kommenttia:

  1. kyllä vain kuunkierto vaikuttaa painoon... näin laiheliinina tiedostan sen hyvinkin :|. ja nyt olen taas pari päivää kironnut tätä turvotusta, aaaaarrrrghhhhh :0!!!

    VastaaPoista
  2. Niin osa ihmisistä sanoo, että hyvinkin tiedostaa sen turvotuksen ja nesteen kerääntymisen. Taas yksi syy, miksi on niin ihanaa olla nainen? =)

    VastaaPoista