maanantai 1. elokuuta 2011

Oloja ja oireilua.

Mökkeilyt on mökkeilty ja mukavaa oli! Maanantaina Porvoossa, tiistaina Hämeenlinnassa ja keskiviikkona Helsingissä. Varsinkin vankilamuseo Hämeenlinnassa oli mielenkiintoinen.

Tänään työt ovat sujuneet todella puoliteholla. Vatsa on järjettömän kipeä ja olo muutenkin karsea. Ilmeisesti saan kiittää Lugesteroneja tästä fiiliksestä. Luget alkoivat torstaina. Keskiviikko-torstai ja torstai-perjantai yöt tuli nukuttua aika vähän, joten perjantai-iltana sammuin klo 21 ja heräsin lauantaina  klo 13.30. Ohops? Paljon tuli nukuttua sunnuntainakin. Mutta tosiaan, munasarjoja viiltää, varsinkin vasenta. Alavatsa tuntuu muutenkin karsealta, ja välillä viiltävä kipu tuntuu myös suoliluulta alaspäin. Love you Lugesteron <3 Mielestäni nämä kivut eivät ole ennen olleet näin pahoja, joten luulen Pregnylillä olevan myös osansa asiaan.

Olin viime viikolla hölkällä, ja kyllä oli vaikeaa. 1,5km hölkkäilin ja tuntui aika raskaalta. Eiköhän se "flow" siihen taas löydy, muistan taas miksi rakastuin juoksuun. Huomenna tieni vie pumppiin. Paino on vähän laskenut, kauheat paineet on saada se laskemaan lisää. Nyt on Patrik Borgin ajatus rennosta painonhallinnasta aika kaukana, mielessä siintää vain pelko polin ajatuksesta painon nousuun. Lähetteessä lukee painon olevan n.105kg, jossa se alimmillaan olikin. Nyt se on yli 5kg enemmän ja se on aika pelottavaa. Jos edes muutaman kilon tästä tiristäisi...

Lukijoita senkuin tulee vain! Olen suunnitellut arvontaa monen muun blogistin tapaan. Suunnittelin pitäväni kun 25 on täynnä, mutta se meni ohi. Samaa suunnittelin 30 ja 35 Google friend connect-lukijan kohdalla, mutta kas... Mökkeilyni aikana on määrä pompannut 39!!! Arvontaa tai pientä kisailua on siis luvassa, kunhan keksin sopivaa palkintoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti