tiistai 1. maaliskuuta 2011

Helmikuun yhteenveto

Sitten olisikin aika tehdä vähän yhteenvetoa! Helmikuun tuloksena on -5kg ekan ryhmän kokoontumisesta 8.2.2011, josta siis eka oli keventelyviikko ja kaksi ene-viikkoa. Yhteenvedon ajattelin kasata ainakin vielä kerran kuukaudessa, sillä enestä ei aina niin kauheasti ole raportoitavaa. Alla hieman HeiaHeian piirtelemää painokäyrää.

ENE-dieetti on sujunut melkolailla kohtalaisesti. Pussiruuista olen löytänyt muutaman "maistuvan" vaihtoehdon, joita pääsääntöisesti käytän. Näistä varmaan lisää omana postauksenaan. Vihannesten käyttö on joinain päivinä jäänyt ja säännöllisen ateriarytmin pitäminen ei ole aina ollut helppoa. Juomisessa olen onnistunut ja usein mennäänkin hyvin yli minimiksi suositellut kahden litran.

Yllä HeiaHeian kaaviota liikunnasta. En saanutkaan näkyviin sellaista kaaviota koko kuukaudesta kuin olisin halunnut, joten tällaisella nyt mennään. HeiaHeiaan liityin siis 8.2, joten viikon (mahdolliset) liikunna puuttuvat tuosta. EN muista liikuinko silloin. Liikuntaa on todella paljon minulle, sillä perusoletamuksena en liiku yhtään. Viime vuonna ihastuin zumbaan ja viime syksynä kävinkin siinä jo suunnilleen kerran viikkoon. Mutta siinä liikunnat, olen tyytyväinen liikuntamääriin. Mutta hetkinen, taisin "innostua" venyttelyhaasteesta? Ja ainoana venyttelynä toimivat balance-tunnit... o.O Tässä on ryhdistäytymisen paikka. Aion siis toteuttaa tuon venyttelyhaasteen joka kuukausi.

Fiilis on ollut hyvä. Toisten kuule olevan ketoosissa tosi energisiä, mutta minä en kyllä ole ollut. Huomaan myös väsyväni zumbassa ehkä hieman aiempaa helpommin. Viikonloppuna olin kuolemanväsynyt, kun nukuin useamman yön huonosti (ja liian vähän). Maaliskuussa aionkin pitää jonkinlaista kirjaa nukkumisestani. Tarvitsen paljon unta, mutta usein yöt jäävät lyhyiksi. Tähän yritän nyt panostaa. Motivaatio on edelleen kohdallaan ja tavoitteet kirkkaana mielessä. Kaikkineen hyvä helmikuu.

5 kommenttia:

  1. Mahtavia tuloksia! Varmasti antaa lisää tsemppiä jatkaa!!

    -Jenni-

    VastaaPoista
  2. Todella antaa! Ei tätä kuuria jaksaisi, jos tulosta ei tulisi. Viimeiset kaksi viikkoa ovat silti olleet aivan uskomattomia pudotuksen kannalta.

    VastaaPoista
  3. Voi elämä mikä painokäyrä. Ihanaa!

    VastaaPoista
  4. Tuo painokäyrä on kyllä jotain niin nättiä. ;D

    VastaaPoista
  5. Joo on se kieltämättä tosi kaunis :) Katsotaan saisko seuraavaankin yhteenvetoon yhtä hienon...

    VastaaPoista