sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

ENE-ryhmä 6/14

Eneä takana neljä ja puoli viikkoa, puoliväli lähestyy! Paino tiistain ryhmässä oli 115,55kg, pudotusta 1,9kg. Ei voi olla kuin tyytyväinen, vaikka salaa olisin halunnu jo rikkoa 10 ryhmässä pudotetun kilon rajapyykin ;) Se on silti vain 550g päässä, joten ensi viikolla sitten :) Häissäni pitämäni housut mahtuvat jalkaan loistavasti.

Ensi viikolla edessä on kahden päivän työreissu, ja olen valitettavasti Helsingissä ensi tiistaina, vaikka silloin olisi ryhmä. Ryhmään tulee juuri silloin psykologi, joten en paskempaa kertaa olisi voinut poissaololleni "valita". Poikkean tällä kertaa siis jo maanantaina sairaalalla vaa'alla. Pakko ei olisi mennä, mutta itse haluan painon tietää. Juttutoiveita koitan saada junamatkoilla ja reissussa kirjoitelluksi.

Kuka osaisi neuvoa minulle, kuinka bloggerilla ajastetaan? :)

2 kommenttia:

  1. Samaa ajastusjuttua olen myös minä miettinyt.

    VastaaPoista
  2. Sen laatikon, johon kirjoitat itse tekstin, vasemmassa alareunassa on sellainen kohta kuin julkaisuasetukset. Siitä avautuu eri vaihtoehtoja ja kun valitsee "ajoitettu", se tarjoaa sitten valikon johon tulee pvm ja klo, sitten vaan painat julkaise, niin teksti ilmestyy blogimaailmaan kun olet niin halunnut :)

    (ohje tuli ulkomuistista, pidätän oikeuden väärinmuistamiseen)

    VastaaPoista