tiistai 22. maaliskuuta 2011

Ny meni reisille!

No niin. Tästä reissusta ei voi sanoa kun, että paska reissu mutta onpahan tämäkin tullut tehtyä. Päänsärky, tuloillaan olevat menkat ja reissun ruokavitutus olisivat oivia tekosyitä, mutta itsessähän se vika on. Minä mokasin. Aikani kaupungilla kuljettuani sain jotenkin vakuutettua itseni siitä, miten on ok syödä vähän jotain. Ihan vähän. Matkan varrella siitä tuli 60g pussi juustopalloja, 250g malacon tennismailoja ja arnoldsin donitsi. Olo on fyysisesti huono ja henkisestikin heikottaa, väsyttää ja vituttaa. Ketoosi on taatusti tipotiessään ja verensokeri taivaissa. Tiesin, että reissusta tulee vaikea, mutta oikeesti... Hyvä minä!

6 kommenttia:

  1. No, pieni sortuminen onn tosiasia, mutta, pää pystyyn ja kohti uusia haasteita!
    Ketoosiin pääset pian takaisin ja sitten mennään taas ;)

    VastaaPoista
  2. Repsahduksia sattuu aina välillä, valitettava tosiasia todellakin. Vaikka henkisesti ottaakin koville, niin kyllä se siitä iloksi muuttuu kun unohdat herkut taas kauppaan. :)

    Itsekin tuli viikonloppuna vähän repsahdettua, Fazerin suklaata ehkä 3 riviä (!!!) ja lisäksi vielä kourallinen salmiakkia. Hassua miten suuri morkkis niistä tuli jo ennen kuin sai ne edes suuhunsa ahdettua. Mutta siltikin ne oli pakko syödä. Onneksi se jäi kuitenkin siihen yhteen kertaan.

    VastaaPoista
  3. Sattuuhan näitä, mutta olet jo pudottanut hienosti painoa ja yksi päivä ei tee paljoa suuressa kokonaisuudessa :) Tsemppiä tähän viikkoon! Toivottavasti ilkeä morkkis menee pian ohi.

    VastaaPoista
  4. SUURI KIITOS tsemppaavista viesteistä.

    Tottahan minä fiksuna aikuisena tiedän, että ei tämä ole mikään maailmanloppu. Matka on pitkä ja tuo on vain minimaalinen osa siitä. Mutta... Suorittaja minussa on todella pettynyt. Halusin hoitaa enen kunniakkaasti, repsahtelematta. Selvisin jopa siitä Tallinastakin. Toinen reissu samaan syssyyn vain oli liikaa, myönnettävä se on. Pian olen kotona, enkä tiedä milloin olen ollut näin onnellinen kotiinpaluusta!

    Mutta kyllä, nokka pystyyn ja eteenpäin... :)

    VastaaPoista
  5. Todellakin, nenä pystyyn vain, kyllä sinä helposti pääset takaisin ruotuun!

    VastaaPoista
  6. Nenä on niin pystyssä, että kärpäsiä menee! :))

    VastaaPoista