lauantai 9. huhtikuuta 2011

Diili herrakkeen kanssa

Meillä on nyt herrakkeen kanssa diili. Olen aina halunnut Dysonin imurin, mutta mies ei ole sen hankintaan milloinkaan suostunut. Nyt meillä on diili; mies ostaa minulle haluamani Dysonin, kun painan 80kg. Siinä tavoitetta, mutta toivottavasti saan uuden imurin 2012.

9 kommenttia:

  1. oon kade sulle! Kyllä sä sen vielä saat :)
    itekin haluisin dysonin imurin, mutta pakko myöntää, että hinta on este. Olisi vaan koira- + muutenkin eläinperheessä varmasti tosi lyömätön juttu.

    VastaaPoista
  2. Hinnan vuoksi ei Dysonia ole meillekään tullut. Onhan ne aivan törkeän hintaisia, mutta olen antanut itseni ymmärtää, että silti sen arvoisia. Elukoita kun on meilläkin.

    Toki on todettava, että ei Dyson ilmaiseksi tule nytkään; Sen saamiseksi minun on täytynyt pudottaa kaikkineen lähes 50kg.

    VastaaPoista
  3. Oi Dyson on kyl hieno! Täytyy sanoa, että hyvä diili!
    Meillä on korvikkeena Voltan imuri, missä hepa-suodattimet ja tyhjennettävä säiliö. Verraton vehje eläinperheessä vaikka Dysonin imuteho puuttuukin. Dysonista silti haaveillaan... mieheke tosin pitää meillä sitä hempunvehkeenä ;P tylsää...

    VastaaPoista
  4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  5. Kieltämättä kyllä yllätyin, kun mies moista ehdotti. Olen Dysonista vitsaillut ikuisuuden ja eilen heitin vitsinä, että joskos saisin sitten palkinnoksi imurin. Herrake otti homman tosissaan ja ehdotti 80kg rajaa. Siinä sitä on meikäläiselle tavoiteltavaa.

    Nyt on vielä siivottu suurimmat typot kommentista... :)

    VastaaPoista
  6. On kyllä hieno palkinto odottamassa onnistumista! Itse haaveilen keskuspölynimurista, putket kyllä löytyy, mutta itse konetta emme ole vielä hankkineet. Olin alun perin kovasti sitä vastaan, mutta jokseenkin olen alkanut lämmetä ajatukselle. Dysonista olen kuullut vain kehuja.

    VastaaPoista
  7. Kerrassaan hieno palkinto ja hyvä motivaattori! Hienoa, että miehesi on mukana tsemppaamassa omalla tavallaan. Se on todella tärkeää!

    VastaaPoista
  8. mahtava motivaattori :)!

    meillä on eläinperheessä dysonin motorhead, sen turbiinisuulakkeilla saa hyvin karvat irti tekstiileistä ja patjat 'tampattua' pölystä ( ja mahdollisista pölypunkeista, *yök* ). ja karvaahan meillä riittää, kahden kissan, kahden koiran ja kahden hevosen ansiosta :|...

    VastaaPoista
  9. Palkintoni onkin herättänyt yllättävästi paljon kommentointia! :) Kellään ei ole ollut negatiivista sanottavaa Dysonista, joten ehkä diili tosiaan on oikeastikin hyvä. Tosin hieman nauratti, että minä (maailman suurin siivousvihaaja) haluan palkkioksi imurin ;D

    nanna: Meilläkin kissoja vakkaristi kolme ja koiria yksi... Kissamäärä tosin vaihtelee pentuetilanteen mukaan.

    VastaaPoista