maanantai 25. huhtikuuta 2011

Vain vaikeasti lihava

Tästä lähin aion alkaa punnita itseäni säännöllisesti kotona. ENE-ryhmiä on jäljellä vielä neljä, mutta nyt lienee hyvä aika alkaa ottaa kontaktia tuohon omaankin vaakaan (juu, siihen rumilukseen!). Olen käynyt koko enen ajan myös omalla vaa'alla, mutta ihan miten sattuu. Nyt virallisiksi punnituspäiviksi kotona valikoituivat maanantai ja torstai. Kaksi päivää lähinnä siksi, että teen kolmivuorotyötä ja yövuorojen aikaan oikean aamupainon mittaaminen ei onnistu.

Sitten niihin ilouutisiin: Olen siirtynyt sairaalloisen lihavien kerhosta vaikeasti lihavien jengiin! BMI tänään 39.41 painon ollessa tasan 106kg. Samalla ylitin yhden suuren tavoitteeni, "painarikynnyksen". Painonvartijoissa onnistuin 107,6kg asti, nyt menin yli. Lällislää läskeille ja hurraa minulle!

8 kommenttia:

  1. Mäkin hurraan täällä sulle! :) Hienoa!

    -Mimosa

    VastaaPoista
  2. isot onnittelut uuteen ryhmään siirymisestä! <3

    VastaaPoista
  3. Onnittelut mahtavasta pudotuksesta ja tsemppiä jatkoon! On varmasti hieno tunne syödä oikeaa ruokaa noin pitkän ENEn jälkeen. :)

    VastaaPoista
  4. Onnittelut!!! :)

    Vaaka, ystävä ja vihollinen... saatko vielä jatkaa punnituksia siellä jossain muuallakin (en muista enää että missä) vai jäätkö ihan kotipunnausten varaan?

    ps. miltä ruoka maistuu? (toivottavasti hyvältä, mutta ei liian hyvältä!)
    Oot kyllä tehnyt ison urakan!

    VastaaPoista
  5. Valtavat kiitokset kommenteista, on mukavaa kun on muitakin hurraamassa ja tsemppaamassa matkallani <3 Paljon kiitoksia, tuntuu hyvältä.

    iive, tarkoitukseni oli soittaa työterveyshuoltoon tällä viikolla, mutta työterkkari lomaileekin juuri tällä viikolla! Eli ensi viikolla soittelen sinne ja sovin tapaamisista, meinasin että ainakin 1krt/kk olisi hyvä käydä, mutta mieluummin useamminkin jos vain ottaa. Ruoka maistuu mahtavalta!

    VastaaPoista
  6. Paljon onnea saavutuksesta! Eksyin blogiisi ensimmäistä kertaa ja luin sen läpi. Kirjoitat mukavan innostuneesti ja pidän täällä peukkuja yllä, että saavutat sinulle sen mukavan painon.

    Itse olen siellä toisessa ääripäässä: alkupainostasi kolmannes, mutta tämä on vakiintunut aikuisiällä painokseni jossa on hyvä olla ja mennä. Pääasia on se, miten kehossaan viihtyy.

    VastaaPoista
  7. Mk: Kiitoksia onnitteluista! Toden totta oletkin pieni! Mutta olet aivan oikeassa, kehossaan viihtyminenhän se suurin asia on. Minä en vielä osaa ajatellakaan, mikä se minulle mukava paino voisi olla. Luulen että huomaan sitten, kun olen siellä.

    VastaaPoista