torstai 7. huhtikuuta 2011

ENE-ryhmä 8/14

Tiistaina oli taas ryhmä, fysioterapeutti oli paikalla. Puhui jotakin liikunnasta ja liikkumattomuuden tekosyistä. Ei niinkään sen terveysvaikutuksista, sillä ne nyt ovat kaikille tuttuja entuudestaan. Ei ihmeellistä asiaa. Syksyisin ja keväisin keskussairaalalla pyörii ylipainoisten liikuntaryhmä, johon meillä ene-ryhmäläisillä on mahdollisuus halutessamme osallistua. Tunnin kestää ja 10 kertaa järjestetään. En vielä tiedä halustani osallistua, sillä minä kuitenkin harrastan jokin verran liikuntaa muutenkin.

Mistä saadaankin oiva aasinsilta eiliseen zumbaan. Jouduin eturiviin. Yritin paeta siinä onnistumatta, joten siinä sitten heiluin. Ei se ollut niin paha kuin luulin, ja ehkä hieman kannusti yrittämään enemmän. Olin viime yön töissä ja kuntosali sijaitsee lähellä työpaikkaani. Menin siis zumban jälkeen vielä salille kävelemään juoksumatolle ja polkemaan kevyesti kuntopyörää samalla, kun vahtasin Greyn anatomian. Mukavaa oli.

Paino tiistaina 111,15kg. Elämä on ihanaa ja olemus hoikempi. Ene luistaa ja vatsavaivatkin on melkein selätetty, kunhan muistaa syödä riittävästi kasvista ja juoda, juoda ja juoda.

2 kommenttia:

  1. Hienoa! Hyvä että uskalsit zumbailemaan eturiviin, ja muutenkin kiva että liikunta maistuu :).
    Myös painosi on tippunut tosi kivaa vauhtia, upeaa :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos blueberry, sinä se aina jaksat tsempata mukavilla kommenteillasi! :)

    VastaaPoista