lauantai 14. toukokuuta 2011

Eilen...

...minulla oli rutosti aikaa postata. Ja niinkuin kaikki blogia pitävät jo tietävätkin, oli blogger kaatuneena koko illan. Nyt minulla ei ole aikaa. Koko viikon on ollut, mutta jaksaminen ei ole riittänyt. Lapsettomuus ja elämän muut murheet ja huolet ovat ottaneet vallan. Nyt alan taas jaksaa, olen siivonnut kalenteriani ja laittanut asioita perspektiiviin. Muutaman viikon päästä alkava kuuden viikon loma häämöttää jo.

Mainittakoon siis, että maanantaina paino oli 105,9kg. Loppuviikon vaaka on aamuisin näyttänyt 106,2kg, joten saa nähdä mitä tuo ruttuilee.

P.S. Lukijoita on stressihiljaisuuteni aikana ilmaantunut kuin sieniä sateella, teitä on jo 21! Huimaa ajatella, että näinkin montaa kiinnostaa minun juttuni. Plus tietenkin vielä se seikka, että kaikki eivät varmaan lue blogia tuon lukija-namiskan kautta. Toivottu ENE-juttu on tulossa, mutta se on aika työläs ja aikaa vaativa... Toisekseen haluaisin odottaa, että omasta ENEstä on kulunut hetki, jotta voisin arvioida sen hyödyllisyyttä myös siitä näkökulmasta.

Nyt sen sijaan kiinnostaisi tietää, miksi te luette blogintekelettäni? :)

3 kommenttia:

  1. Hei, aloitin oman blogini vasta äskettäin ja kiinnostaa kovasti mitä muut täällä laihduttamiseen ja painonhallintaan liittyen kirjoittelevat. Lähinnä tuo tunnepuoli, mikä laihduttamiseen ja painonhallintaan liitty, toisinsanoen vertaistuki oli se sitten tekstien, kommenttien, ajatustenvaihdon tai vain hiljaisen sivusta seuraamisen muodossa. Itsellä myös tuo lapsettomuus jonkinmoinen kysymysmerkki...

    VastaaPoista
  2. Tsemppiä ja hauskaa loman odotusta!

    VastaaPoista
  3. Rubiini: Vertaistuki tosiaan auttaa, olen tämän blogimaailman kokenut todella hyväksi välineeksi. Mukavaa kun seurailet!

    blueberry: Kiitosta taas ja samoin sinne =)

    VastaaPoista