torstai 19. toukokuuta 2011

Vaakavalitusta

Näin viime yönä unta, että blogin lukijamäärä oli yhdessä yössä kasvanut yli viiteenkymmeneen! Pakko oli aamulla tulla tarkistamaan :) Äsken tein virallisia vaakatestejä. Suurimman osan kerroista vaaka näyttää samaa, mutta pienikin vaa'an siirto aiheuttaa heittoa. Ei siinä sikäli mitään jos valehtelee, mutta valehtelisi sitten aina samalla tavalla. Asumme ikivanhassa talossa, joten tasaisen lattiapinta-alan löytäminen vaakakelpoisesta paikasta on melko haastavaa.

Kuten aiemmin kerroinkin, vaakani on kaiken lisäksi aikamoinen rumilus. Tieni siis käy vaakakaupoille, kunhan suinkin ehdin. Tämän viikon useat iltavuorot kuluttavat mukavasti päivää, varsinkin kun tykkään aamuisin nukkua... :)) Nyt autoa katsastamaan ja hölkälle, jos suinkin ehtii!

1 kommentti:

  1. Mielenkiintoinen blogi sulla. Kirjoitat mukavasti, niin jaksaa lukia pitempiäkin tekstejä.. :) Paljon olet pudottanut jo, ONNEA!
    Ja tsemppiä jatkoon. :)

    Tuo vaakasi testaus.. Itse harjoitin muutama päivä sitten samaa asiaa. Myöskin vanha talo ja lattioiden suoruus on mitä on :D
    Olenkin aina siirtänyt vaa´an prikulleen samaan paikkaan joka kerta punnitsemisen yhteydessä. Pysyy tarkemmin mukana laskuissa :D

    VastaaPoista