tiistai 24. toukokuuta 2011

ENE-ryhmä 14/14 ja uskottavasti lapseton bloggaaja

Viimeinen ENE-ryhmä on nyt takana. Ihan ensimmäisessä ryhmässä ryhmänvetäjät mittasivat vyötärönympäryksemme käyttäen kanttinauhaa. Kanttinauhasta leikattiin kullekin vyötärönmitan mittainen pätkä. Tänään kokeilimme kanttinauhaa uudelleen ja liika osa leikattiin pois. Minun poistettu pätkäni oli 18cm pitkä! Muuten ryhmässä ei erikoista ollut, kukin kertoili, missä aikoo tulevaa seurantaa jatkaa ja niin edelleen. Ryhmässä painoni putosi tasan 20kg!

Ryhmän loputtua meillä oli miehen kanssa lääkäriaika minua aiemminkin hoitaneelle gynelle. Tämä on se sama, jolta on viime vuonna syödyt clomit saatu. Ja miten ihanalta tuntui, että olemma uskottavasti lapsettomia! Se tunne on uskomaton, että joku vihdoin ottaa ongelmamme todesta.

Gyneltä poistuttiin lähetteen ja reseptien kanssa. Lähete keskussairaalan lapsettomuuspoliklinikalle. Ihanaa. Odotusaika kokeillaan raskautua Clomifen+Pregnyl+Lugesteron-kombinaatiolla. Niin toivoa herättävää kuin tämä jälleen onkin, minun pitää alkaa taas laskea päiviä. Kuukautiskierron päiviä, tärppipäiviä, mitä mömmöä milloinkin maistellaan. Nyt alkaa se mahdollinen vuoristorata, kun toivo herää puolivälissä kiertoa ja rumasti murskataan uuden alkaessa.

7 kommenttia:

  1. Ensinnäkin onnittelut hienosti suoritetusta ENE-ryhmästä (tai miten sen nyt sanoisi). Mahtava tulos tuo -20 kg!

    Ja hieno juttu, että asianne on lähteneet etenemään myös lapsettomuusasioissa. Se on aika huojentavaa, kun lopulta tosiaan otetaan todesta. Ei aina vaan lähetetä kotiin yrittelemään.

    Tsemppiä tuleviin kiertoihin ja toivottavasti sinne rankempiin hoitoihin ei tarvitse koskaan teidän lähteä!

    VastaaPoista
  2. Hieno saavutus tuo -18cm ja 20kg, aivan upeaa!!

    hienoa myös, että saitte lapsettomuuteen apua :)

    VastaaPoista
  3. Hieno suoritus ENE-ryhmässä! Ihan mahtavasti olet saanut painoa alas noinkin lyhyessä ajassa. Tsemppiä hoitoihin ja kovasti jaksamista, toivottavasti ette tarvitse "järeämpiä aseita" vaan tuo lääkekombinaatio ja kalenterin kanssa suunniteltu lempi riittävät. :D

    VastaaPoista
  4. Hienoa!! Mahtava pudotus ja miinustus :)

    Ja onnea lapsettomuushoitojen kanssa, toivottavasti teillä on meitä parempi onni matkassa. :)

    VastaaPoista
  5. onnittelut kadotetuista senteistä ja kiloista, olet mun idoli numero 1 :)! ja tsemppiä raskautumiseen!

    VastaaPoista
  6. Todella hieno saavutus! Onnittelut! Ja paljon onnea ja myötätuulta raskauden yritykseen. Ja tietysti hyviä hermoja.

    VastaaPoista
  7. Kiitokset ihanista kommenteista kaikille! Toivottavasti tosiaan voimme välittää polille tiedon, että heidän palveluksiaan ei tarvittukaan :)

    VastaaPoista