tiistai 8. helmikuuta 2011

ENE-ryhmä 1/14

Tänään oli sitten ensimmäinen ryhmän tapaaminen. Toisin kuin pelkäsin, kaikki ryhmäläiset eivät olleet 65+ ja menossa lonkkaleikkaukseen ;) Yllätyksenä minulle tuli se, että miehiä ja naisia oli melkoisen tasapuolisesti. Ikähaarukkakin oli melko tasainen, vaikka vanhempaa västöä oli kuitenkin nuorta enemmän.

Tapaamisia on kevään kuluessa 14kpl ja sitten vielä kontrolli vuoden kuluttua. Tapaamisissa on aina joku teema ja ne kestävät tunnin. Vieraita on satunnaisesti, tulossa mm. ravitsemusterapeutti, lääkäri, fysioterapeutti ja psykologi. Omaa pohdintaa pitää harrastaa, jotta muutoksista tulisi pysyviä. Seuraava viikko, alkaen siis huomisesta, menee nyt kevennetyllä ruokavaliolla ja varsinainen ENE alkaa 16.2 eli ensi viikon keskiviikkona. ENEn viimeinen päivä on 26.4. Nyt siis vain katselemaan pussitarjontaa ja vertailemaan hintoja ensi viikkoa varten.

Tänään olin vesijuoksemassa 1h 15min, mukavaa oli. Huomenna vuorossa ovat Zumba ja Balance, joista tykkään kovin. Torstaina uutena kokeilen Afrodancea, joka vaikuttaa todella mukavalta. Mietin, että voisi olla järkevää pyytää saliohjaajia tekemään minulle lihaksistoa ylläpitävän saliohjelman (no ha ha, mikä saliohjelma ei muka niin tee :D) ENEä silmällä pitäen. Ideaaleintahan tietenkin olisi, että paino ei nimenomaan lähtisi lihaksista, vaikka lihaskatoakin varmasti tapahtuu.

-Verililjapuu

P.S. Bongasin Pudotuspeli-blogista venyttelyhaasteen, joka taas oli bongattu Voimaa hoitsulle blogista. Tähän suunnittelin lähteväni mukaan :)

2 kommenttia:

  1. pyydä ihmeessä saliohjelma lihaskunnon ylläpitämiseksi :). salilla punnertaminen on kivaa ja kuluttaa kuitenkin siinä sivussa energiaa, joskin vähemmän kuin jumpat. itse pidän 'punttipäiviä' välissä myös, toimivat harjoitusteholtaan näppärästi palauttavana liikuntana rankempien treenien välissä ja harjoittelu pysyy monipuolisena :)

    VastaaPoista
  2. Meinasin asiasta kysäistä illalla, kun tuonne zumbaan suuntaan. Itseäni tuntien on helpompi toimia, jos minulla on valmis ohjelma jota seurata vaikka suunnilleen tiedänkin, mitä liikkeitä tehdä pitäisi.

    Itseäni huvitti tuo aivopieruni tekstissä huimasti, haluaisin nähdä sen lihaksistoa lamauttavan saliohjelman :))

    VastaaPoista