tiistai 15. helmikuuta 2011

ENE-ryhmä 2/14

Tänään takana toinen ryhmä. Paino oli kuin olikin laskenut 1,2kg. Todella mukavaa! Reippaasti suurempiakin pudotuksia oli ryhmässä saatu, mutta en mieti sitä. BMIkin on taas uudella, vähän vähemmän karmaisevalla tasolla! Nyt ne tositoimet sitten alkavat, varsinainen ene. Kymmenen viikkoa, 70 päivää, 350 pussia. Nice... :)) Tavoitteet ovat kirkkaana mielessä. Juuri katselin kaihoten hienoja ulkoiluvaatteita, jollaisissa ei valmisteta lähellekään minun kokoani. Ehkä jo ensi syksynä tai keväänä? Voisinkin näistä "sitten kun olen laiha"-jutuista kirjoitella ihan omassa postauksessaan, sillä niitähän riittää.

Ensimmäinen viikko on kuulemma se rankin, päivät kolme ja neljä pahimmat. Toivotaan, ettei isompia heikotuksia iske. Kun olin sen yhden viikon enellä, ei minulle tullut kuin vähän väsynyt olo aika ajoin. Toivottavasti pääsen yhtä helpolla nyt. Tänään minuun ensimmäinen iski epätoivo ajan suhteen, noin pitkä aika! Luulen, että olisi ollut parempi saada tietää ryhmän alusta oikeasti vähän aiemmin, niin olisin ehtinyt pohtia ja prosessoida nämä jutut. Nyt on ollut viikko aikaa. Ei silti sovi valittaa, sillä ryhmään pääseminen nyt on varmaan parasta, mitä nyt voi tapahtua. Olen onnekas. Ryhmässä ei tänään erikoista, puhuttu vielä alkavasta enestä ja käytännöistä.

Tänään on syöty ja maisteltu ne viimeiset ehtoolliset. Ja harva oli oikeasti niin hyvää kuin mielikuvissa. Niinkuin aina ennenkin. Ei ehkä fiksuin veto, mutta sallittu "repsahdus" ennen on varmasti parempi kuin lipsuminen enen aikana. Tarkoituksena on pitää nollatoleranssi dieetistä lipsumisissa, toivottavasti se pitää. Ketoosin voi tuhota melko pienellä ja uudelleen kunnon ketoosiin pääseminen kestää sen 3-4 päivää.

Motivaatio on korkealla ja matkaan nokka pystyssä kohti uusia pettymyksiä! :))

3 kommenttia:

  1. Onnea reilun kilon pudotukseta! ja onnea myös tulevalle taipaleelle vlcd:n kanssa :)

    VastaaPoista
  2. Tsemppiä koitokseen ja onnittelut jo hyvin alkaneesta pudotuksesta!

    VastaaPoista
  3. Kas, en näköjään kommentoinutkaan tänne takaisin.. Kiitokset kovasti onnitteluista ja tsempeistä <3

    VastaaPoista