maanantai 28. helmikuuta 2011

Palkintoprenikka


Sain ihanalta Tiitulalta tällaisen palkinnon! Palkinnon mukana tulee myös muutama kysymys, joihin tulisi vastata. Tiitula on bloggaillut samaan aikaan kuin minä silloin ekaa kertaa ja silloin jo hänen bloginsa oli minulle valtaisa inspiraation lähde. Niinpä palkinto tuntuu kahta makoisammalta! Tiitulan bloginimi huvittaa minua myös siitä syystä, että osa ihmisistä kutsuu minua Tiituksi :))

Milloin aloitit blogisi?
Tämän blogin aloitin 6.2.2011, eli vain muutama viikko sitten. Aiemmin olen blogannut samasta aiheesta vuonna 2009 (Painonvartija-aikaani siis). Pidin tuolloin blogia toisella nimimerkillä.

Mistä kirjoitat blogissasi ja mitä kaikkea blogisi käsittelee?
Laihdutusta ja ja toivottavasti laihtumista. Mahdollisesti myös lapsettomuutta. Yksi postaus aiheesta on, en tiedä tullaanko aihetta sivuamaan tulevaisuudessa.

Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin?
Kun hain blogeja ENED-diettistä googlella ja Blogilistalta, löysin vain yhden. Sekin koski Cambridge-kuuria, osittaista sellaista. Blogeja tästä aihepiiristä ei tunnu olevan, joten kai tämä on sillä lailla erikoinen. Laihdutusblogeja on mielin määrin, mutta ENEd-blogeja tietääkseni vain tämä (ja jos tiedätte muita niin on velvollisuus vinkata! :)).

Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?
Aikanaan silloin se, että halusin oman blogin. Luen paljon blogeja ja halusin paikan johon vuodattaa laihdutuksestani. Mielestäni se on erityisen palkitsevaa silloin, kun joku myös lukee ja kommentoi juttuja. Yritin myös toisenlaista bloggaamista Make me up!:n kanssa, mutta se sujuu hivenen nihkeästi. Tosin nyt on parikin meikkijuttua sinne mielessä... Taitaa laihdutusbloggaaminen vaan olla enemmän se mun juttu.

Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?
Juuri nyt en mitään.

2 kommenttia:

  1. Ihan tässä punastuu :) Kaino kiitos ihanista sanoistasi. On hienoa tietää, että on ollut jollekin inspiraation lähteenä. Tunnen onnistuneeni jossain :)

    Tsemppiä tähän viikkoon!!

    VastaaPoista
  2. Kiitos, tsemppiä on tarvittu! :P Onnistunut oletkin!

    VastaaPoista