torstai 17. helmikuuta 2011

Motivaatiotakki

Ulkoilupuku on yksi sellainen asia, jota en ole omistanut varmaan ala-asteen jälkeen. Yläasteella minulla oli karateseuran takki, mutta housut olivat liian pienet. Joskus kadehtien katson ihmisiä, jotka ovat hankkineet itselleen taas tyylikkäitä ulkoiluvaatteita, joilla kelpaa tallustella. Takkeja minulla tietenkin on, olisi melko lailla kylmä muuten näillä keleillä. Takkini on musta, eikä niin kaunis muutenkaan. Lindexiltä viime keväänä hankittu läskimalliston teltta. Minä pidän väreistä ja kaikesta pirteästä. Motivaatioksi googlasinkin takkeja, jollaisia voisin hankkia sitten, kun olen laiha ja oikeasti ulkoilen.
Esimerkiksi Raiskilla, Haltilla ja Torstailla on todella kauniita ulkoiluvaatteita, aina kokoon 44. Palkinto itselleni kesällä /ensi syksynä onkin, että toivottavasti mahdun ostamaan itselleni kauniin takin.
Myös muut liikuntavaatteet ovat joko liian pienen kokoisia tai nuolevat ihraa niin että nolottaa. Haluaisin myös mukavat, joustavat ja värikkäät treenivaatteet. Nekin saan itselleni luvan kanssa ostaa, kunhan oikeat sattuvat kohdalle. Kuitenkin tämäkin hankinta tehdään aikaisintaan kesällä. [pessimistin välihuomautus] Kannattaisi varmaan ostaa noita vasta vaikka syksyllä, kun näkee onko pudotettu paino pysynyt poissa.[/pessimistin välihuomautus]

Kuitenkin surffaillessani löysin vahingossa unelmieni takin! Helly Hansenin takki, joka maksaa normaalisti 249€ (joo en ole edes tajunnut, että tuon hintaisia takkeja tehdään...!). Tällä kertaa se oli 70€ poistomyynnissä, punaisena koossa M. Unelmieni takki jää verkkokauppaan, sillä ei ole toivoakaan mahtua M-kokoon vielä hetkeen (jos ikinä, sillä rintavarustusta on liiaksi). Kuva unelmasta kuitenkin alla:
Motivaatiokuvat onnistuivat tehtävässään, motivoivat muutokseen. Tätä takkia palaan katselemaan, kun ihra ketuttaa. Ensi ryhmään minun pitää pohtia painonpudotustavoitettani, useilta eri kantilta. Vaatteiden ostaminen normikaupasta on ehdottomasti yksi niitä. Nyt on hyvä fiilis ja motivaatio huipussaan! :))

2 kommenttia:

  1. Oh, hienoja takkeja olet löytänyt!

    Kummasti vaan ne motivaatiovaatteet auttavat, ainakin minua. jotkut sanovat niiden olevan turhia, mutta.. mikä kenellekin toimii kannustimena. Itselleni ainakin toimii, ajatus siitä, että joskus voisin mahtua kokoon 38/40 ulkoilupukuun, ilman että läskit pursuavat pitkin ja poikin (nykyinen koko siis 44-46

    Tykkäsin tuosta ensimmäisestä sinisestä/turkoosista itse eniten. Mutta tuo punainekin oli todella mukavan näköinen :).
    minunkin pitäisi ehkä palkita itseni jossain vaiheessa ulkoilupuvulla, en ole koskaan tainnut omistaa sellaista, siis ihan kokonaista, yhteenkuuluvaa asua.

    VastaaPoista
  2. Sinun nykyinen kokosi on minulle vielä aikamoisen tavoittelun takana! :)

    Minulla on housuja kaapissa, ainakin kokoa 48 ja 44. Niihin jos joskus mahtuisi... Lisäksi on paitoja, joita en nyt voi pitää, koska vatsa nostaa ne liian ylös ja napa näkyy.

    VastaaPoista