torstai 10. helmikuuta 2011

Liikuntatavoitteita

Tuonne sivupalkkiin on nyt ilmestynyt seuraavat kymmenen painotavoitettani, jotka ovat melkein aina kahden ja puolen kilon välein. Liikuntatavoitteita listasin sinne nyt viisi.

Haluaisin pystyä kävelemään koulussa portaat hengästymättä.

Koulussani luokkahuoneet ovat enimmillään neljässä kerroksessa. Neljänteen kerrokseen menen aina hissillä, kolmannen kerroksen luokkiin kävelen jos ei ole heti mentävä tunnille. Kun kävelen kolmanteen, puuskutan jonkinmoisen tovin perillä ollessani. Niin paljon, etten pysty peittämään sitä. Yleensä kävellen kulkiessani keksinkin itselleni wc-käynnin, laukunpenkomisen tai muun yksinäisen tapahtuman puuskutuksen ajaksi. Aina tämä ei onnistu ja silloin nolottaa.

Haluaisin pystyä tekemään kaikki balance-tunnin liikkeet ilman, että läski on tiellä.

Balancessa tehdään jonkin verran keskivartaloharjoitteita ja ja paljon venytyksiä. Olen kuitenkin liian lihava venyttelemään, sillä suuressa osassa venytyksiä läski estää liikkeen tekemisen kunnolla ja joudun soveltamaan.

Haluaisin mahtua kuntosalin "dippiin" myös laitteen ollessa kapeammassa asennossa.

Kuntosalilla on tällainen laite, dipiksi sitä muistaakseni kutsuttiin. Joka tapauksessa siinä on kaksi mahdollista säätöä käsille (siinä seisotaan keskellä ja kahvat tulevat sivulta vartalon viereen), kapeampi ja leveämpi. Kapeammalla asetuksella en mahdu käyttämään laitetta, sillä se ottaa kiinni kylkiini ja lantioon. Tämän toivon muuttuvan joskus.

Haluaisin pystyä tekemään etureiden venytyksen seisaaltaan.

Tällä hetkellä se ei onnistu.
Haluaisin pystyä punnertamaan yhden punnerruksen polvet maassa.

Nyt en jaksa, mutta olen aikanaan punnertanut kymmeniä "miesten punnerruksiakin". Tätä kohti tähdätään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti